Tornen POST, EDGE i LIFE-TEEN, catequesi per a nois i noies de 10 a 18 anys

Comença un nou curs escolar i és el moment d'organitzar-nos i adaptar-nos a la "nova normalitat" en la vida quotidiana. És el moment de fer "encabir" al calendari les activitats escolars, extraescolars, familiars, etc. dels nostres fills. Però més important encara és organitzar-se també per cobrir el vessant de formació i espiritualitat.

Per això, un convidem a apuntar els vostres fills a la catequesi de la parròquia. Des de fa cinc anys, estem fent una catequesi per a adolescents anomenada EDGE, especialment dirigida i preparada per a nois i noies de 12 a 15 anys. L'èxit ha estat tan important que, al llarg del temps, hem ampliat la catequesi amb LIFETEEN, per a nois i noies de 15 a 18 anys, i POST, per a nens i nenes que han fet la Primera Comunió fins als 12 anys.

EDGE i LIFETEEN és un programa desenvolupat als Estats Units, per la Conferència Episcopal Americana, amb implantació a més de 1.200 parròquies americanes i actualment també desenvolupant-se a Catalunya i Espanya.

Nosaltres l'hem adaptat a la nostra realitat parroquial utilitzant les noves metodologies. A més de la catequesi, també es vetlla perquè els joves tinguin un marc de referència i que la teoria es faci experiència i aprofundiment de la vida cristiana en un entorn segur, acollidor i engrescador. Es fomenten els llaços d'amistat entre els nois i els monitors, la vinculació a la vida de la parròquia en diverses activitats, i la participació de les famílies. And at here, you can find the top best crossbow for hunting.

L'horari, tant d'EDGE com de LIFETEEN, es mantindrà com els anys anteriors, els dissabtes d'11 a 12:30-13:00.

La primera sessió serà el dia 2 d'Octubre

Considerem  que és important donar continuïtat a la catequesi en el nou curs escolar que comença i convidar-vos a seguir participant activament i a convidar als vostres amics i familiars a apuntar-s’hi. Els nois poden convidar els seus amics, cosins etc. a venir a "provar" en qualsevol moment i conèixer EDGE o LIFETEEN des de més a prop, sense cap compromís per part seva, a una o dues sesions.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

==

best crossbow   best crossbow for hunting 

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te