Inici i inscripcions de la CATEQUESI D'INFANTS per a la PRIMERA COMUNIÓ a la Concepció i a Sant Francesc de Sales

Estimats pares, 

Estem a prop del nou curs de CATEQUESI d'infants(*) per preparar-los per a la Primera Comunió​, que començarà el dia 2 d'octubre. L’educació religiosa dels vostres fills és tant o més important que qualsevol tipus d’estudis, perquè és la que els acosta a JESÚS, que els ajudarà a ser homes i dones de profit. I és complementària a la classe de Religió, que cal que demaneu a l'escola.​

Els dies de CATEQUESI seran:

  • A SANT FRANCESC DE SALES, els dimecres de 17:30 a 19h
  • A LA CONCEPCIÓ, a escollir:
    • dimecres dijous (de 18h a 19:30), 
    • dissabtes (d’11h a 12:30)​
INSCRIPCIONS:
Els esperem! No dubteu que aquesta serà la millor opció!​

Afectuosament, this is the best crossbow for the money.
 
Mn. Ramon Corts Blay, rector
Mn. Joan Bladé Piñol, vicari
 
​(*) Per als nois i noies que han fet la Primera Comunió i fins als 18 anys, tenim també les activitats de POST-COMUNIÓ (fins als 11 anys), EDGE (12-14 anys) i LIFE-TEEN​ (15-18 anys)que començaran el 2 d'octubre.
 

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te